Τοπικό ντέρμπυ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 23:36 Τοπικό ντέρμπυ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών

ΠΑΣ Λαμία - Νηρηίδες Φθίας…

Τοπικό ντέρμπυ μεταξύ των ομάδων του ΠΑΣ Λαμία και των Νηρηίδων Φθίας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Γ’ εθνικής του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην 4η αγωνιστική.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 15:00’ στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης και από τη διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας ανακοινώθηκαν τα εξής:

α. Η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση  για τους ενηλίκους θα γίνεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή πιστοποιητικού ΝΟΣΗΣΗΣ σε ισχύ.

β. Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών.

γ. Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν στην εγκατάσταση με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας.

δ. Απαιτείται από όλους και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα, Διαβατήριο, κλπ.).

ε. Η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη διασταύρωση της οδού Στυλίδος  με την οδό που οδηγεί στο γήπεδο (παραπλεύρως Ο.Α.Ε.Δ.), όπου θα πραγματοποιείται ο αναγκαίος έλεγχος για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα, με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€ (Ανήλικοι δωρεάν).

στ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

«Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε τα κορίτσια μας στο νέο ξεκίνημα που κάνουμε

Προσαρμοσμένη αναζήτηση