Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Η βολίδα του Σάλιακα τη βάζει σε μπελάδες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 07:20 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Η βολίδα του Σάλιακα τη βάζει σε μπελάδες

Οι Ηπειρώτες «πέταξαν» στην 3η θέση και οι Φθιώτες «βυθίστηκαν» στην 3η από το τέλος!...

Με ένα γκολ ενός πρώην ποδοσφαιριστή της, η Λαμία ηττήθηκε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο υποτιθέμενο εντός έδρας παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 0-1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 54’ ο Μανώλης Σάλιακας με φοβερό μακρινό διαγώνιο βολέ. Μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ επιβεβαιώνοντας ότι εκτός από ένας πολύ καλός παίκτης είναι και ένας πολύ καλός χαρακτήρας σεβόμενος τις στιγμές που πέρασε στη Λαμία φορώντας τη φανέλα της.

Το πολύ ωραίο γκολ του Σάλιακα:

Το παιχνίδι έγινε στο «ουδέτερο» του Βόλου, όπου η Λαμία αναγκάστηκε να ξενιτευτεί για 2η φορά μετά την καταστροφή του «Αθανάσιος Διάκος». Αυτό το πλήρωσε με μια ακόμη ήττα που ήταν μάλιστα η πρώτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε «εντός έδρας» αναμέτρηση.

Γενικά έγινε ένα κακό παιχνίδι με τους τυπικά γηπεδούχους παρά την υπεροχή τους, ουσιαστικά να μην έχουν τελική για πρώτη φορά φέτος και ενώ σχεδόν έχουμε φτάσει στα μισά του πρωταθλήματος.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ από το πρώτο μέρος αν το σουτ του Σνάιντερ στο 31’ δεν έβγαζε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκαραβέλης.

Με αυτή την ήττα οι Φθιώτες «βυθίστηκαν» στη 12η θέση μόλις έναν βαθμό πάνω από τον προτελευταίο Ατρόμητο και τρεις από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίθετα οι Ηπειρώτες «πέταξαν» στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (79' Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ (79' Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Νούνιες (60' Ελευθεριάδης), Τιρόνε (66' Μανουσάκης), Τσούκαλος (60' Αραμπούλι), Ρόμανιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Μπρένερ (72' Λώλης), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα (90' Λιάσος), Μορέιρα.

Το παιχνίδι:

Διατητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης