Μόνο με διαρκείας η είσοδος στον αγώνα Λαμία - ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 07:04 Μόνο με διαρκείας η είσοδος στον αγώνα Λαμία - ΑΕΚ

Λόγω των νέων πρωτοκόλλων που ισχύουν κατά της διασποράς του κορωνοϊού και την ισχύ του δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών, το ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» δύναται να φιλοξενήσει μόνο 530 φιλάθλους.

Έτσι για τον αγώνα της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου (17:15) ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι πληρώσεως των επιτρεπόμενων θέσεων (530 θέσεις). Μετά την συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού θεατών, οι Θύρες θα κλείσουν.

«Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση