Άρης - Λαμία 0-0: Αλώβητη και στο δεύτερο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 20:52 Άρης - Λαμία 0-0: Αλώβητη και στο δεύτερο παιχνίδι

Μπορούσε ακόμη και τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μπροστά της τώρα η ρεβάνς του Κυπέλλου…

Άρης - Λαμία: πράξη 2η με τη Φθιωτική ομάδα να παίρνει μία ακόμη λευκή ισοπαλία σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του Ελληνικού πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μάλιστα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που προηγήθηκε μέσα στην εβδομάδα για το Κύπελλο, η Λαμία ήταν πολύ καλύτερη και επιθετικότερη και ήταν η ομάδα που έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Σε σχήμα και παίκτες δεν είχαμε σημαντικές αλλαγές με το παιχνίδι της Τετάρτης.

Μόνο ο Καραμάνος ήρθε στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Αραμπούλι και ο νεοαποκτηθείς Μπανγκουρά, βρήκε θέση στην αρχική 11αδα στα χαφ αντί του Νούνιες.

Πολύ πιο δραστήριος σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Ταιρόν, ήταν ο άνθρωπος που έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς στο 7’ μετά από σέντρα του Προβυδάκη. Η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ισπανός δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Σιαμπάνη που είχε πάρει καλή θέση.

Και η δεύτερη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στους «κυανόλευκους» με τον Μπανγκουρά στο 15’ να αφήνει πίσω τους αντιπάλους του και να πλασάρει από μακριά τον Σιαμπάνη αλλά άστοχα.

Στο 25' και πάλι ευκαιρία για τη Λαμία σε κόρνερ του Προβυδάκη ο Γκόλεμιτς έπιασε κοντινή καρφωτή κεφαλιά που έφυγε όμως πάνω από τα δοκάρια.

Στο 27’ η μοναδική απάντηση του Άρη με τον πάντα επικίνδυνο Μάνο που πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής άουτ, καθώς δεν βρήκε τελικά την μπάλα ο Σαράνοφ που έπεσε στην πορεία της.

Ο Μάνος στην επανάληψη έδωσε τη θέση του στον Καμαρά, αλλά ο Άρης ούτε κι έτσι βρήκε λύσεις μπροστά, σε αντίθεση με τη Λαμία που έβρισκε στην κόντρα τις ευκαιρίες να απειλήσει.

Χαρακτηριστικά στο 66’ στην αντεπίθεση με Ταιρόν και Ρόμανιτς, ο Καραμάνος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία της Λαμίας στο 81’ σε φάουλ του Προβυδάκη από αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και από τον Μπανγκουρά που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ο τελευταίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη θέση του στον Τσούκαλο και στο 93’ ο Λαμιώτης επιθετικός λίγο έλειψε να σκοράρει με ωραίο βολέ από το ύψος της περιοχής που απέκρουσε σωτήρια ο Σιαμπάνης.

Ακόμη και με την ισοπαλία όμως η Λαμία, αφήνει πίσω της τον Ιωνικό και αρκετά πιο πίσω τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα, ενώ βλέπει με άλλο μάτι τη ρεβάνς με τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος». Οι δύο εμφανίσεις που προηγήθηκαν πείθουν ότι η ομάδα του Γρηγορίου μπορεί να κάνει τη νίκη που θα τη φέρει στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λουμόρ (72’ Γκανέα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο (69’ Ματίγια), Γκάμα, Ιτούρμπε (46’ Γκαρσία), Μπερτόγλιο (56’ Εντιαγέ), Μάνος (56’ Καμαρά)

Στον πάγκο, Κούεστα, Λόπεθ, Μπενελουάν, Σάκιτς

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Καραμάνος (72’ Αραμπούλι), Ταιρόν (77’ Νούνιες), Ρόμανιτς, Μπανγκουρά (91’ Τσούκαλος), Σαραμαντάς

Αναπληρωματικοί, Τρόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μανουσάκης

Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση