Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία νέα πρόσωπα στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 19:49 Τρία νέα πρόσωπα στη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία

Ενίσχυση σε τέρμα, άμυνα και κέντρο…

Τρεις μετεγγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για τη γυναικεία ομάδα.

Ειδικότερα απέκτησε, την 25χρονη τερματοφύλακα Ευαγγελία Κουρομπλή, που από τον Νοέμβριο προπονεί ήδη τις τερματοφύλακες, την 21χρονη μέσο Ελένη Παπαστάμου και την αμυντικό Βάσω Οικονόμου.

Οι δύο πρώτες μετακινήθηκαν με ελευθέρας από τις Νηρηίδες Φθίας και η Οικονόμου που είναι από το Καρπενήσι, αποκτήθηκε από τις Ελπίδες Καρδίτσας, ομάδα Α’ Εθνικής.

Οι αθλήτριες στις πρώτες τους δηλώσεις, δήλωσαν πως είναι πολύ χαρούμενες που θα βοηθήσουν, με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη συμμετοχή τους στους προηγούμενους συλλόγους που αγωνίστηκαν, την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της την πρώτη χρονιά που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να δώσουν αγωνιστική ώθηση μαζί με τις υπόλοιπες έμπειρες συμπαίκτριές τους στα νέα κορίτσια που κατά βάση απαρτίζουν το τμήμα.

«Το Δ.Σ. καλωσορίζει τις αθλήτριες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί τη διοίκηση των Ελπίδων Καρδίτσας και τον προπονητή της ομάδος κ. Δημήτριο Κουτσονάσιο  για την πραγματοποίηση της μετεγγραφής της Βάσως Οικονόμου, διαβεβαιώνει δε, ότι θα είναι συνεχείς οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος».