Λαμία - Άρης: Πράξη 3η

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 23:28 Λαμία - Άρης: Πράξη 3η

Για 3η φορά μέσα σε μία εβδομάδα η Λαμία αντιμετωπίζει τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 (26/1, 20:00).

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά από δύο λευκές ισοπαλίες στην έδρα των κιτρινόμαυρων, τώρα χρειάζεται ένα γκολ και να επαναλάβει το μηδέν στην άμυνά της για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Μετά από μεγάλο διάστημα, στη διάθεση του τεχνικού της Λαμίας, βρίσκεται και ο Γιώργος Μανούσος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, όχι όμως και ο Ελευθεριάδης που αποκλείστηκε από την αποστολή.

Επίσης εκτός είναι και ο νεοαποκτηθείς Σιμόν, ο έμπειρός Ισπανός μπακ που αποκτήθηκε από την Καρταχένα. Ο  Νταβίντ Σιμόν μετρά φέτος 4 συμμετοχές στη 2η κατηγορία της χώρας του και ακόμη 3 στο Κύπελλο, ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε Λας Πάλμας και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Συνολικά έχει παίξει σε 54 ματς της Primera (1 γκολ/3 ασίστ) και σε 105 της La Liga 2 (3γκολ/8 ασίστ).

Η αποστολή:

Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Νικολόπουλος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση