ΠΑΣ Λαμία: Με όλους τους παίκτες στο «ματς της χρονιάς» Νο1!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2022 13:26 ΠΑΣ Λαμία: Με όλους τους παίκτες στο «ματς της χρονιάς» Νο1!

Με νίκη η ισοπαλία ξεκινά η προετοιμασία για το μπαράζ παραμονής…

Με σαφές πλεονέκτημα που του δίνουν οι 4 βαθμοί διαφοράς, ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενείται σήμερα Σάββατο στις 7:30 '  το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης, «στον αγώνα της χρονιάς», όπως έχει χαρακτηρισθεί, με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκινά τα πλάνα της για το κρίσιμο μπαράζ με το χαμένο της μάχης Βέροιας - Λεβαδειακού.

Με ήττα, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να νικήσει στο ΔΑΚΛ τον Ατρόμητο και να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή της πάλι σε αγώνα μπαράζ με έναν εκ των δύο πρωταθλητών των ομίλων της Super League 2.

Το τελευταίο σενάριο, δε θέλουν να το σκέφτονται καθόλου στη Λαμία, γνωρίζοντας ότι μπορούν να τελειώσουν τα πρώτα δύσκολα από σήμερα. Είναι μια τελευταία ευκαιρία να θυμίσουν την ομάδα που κέρδιζε βαθμούς, προκρίσεις και εντυπώσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Η προϊστορία

Η προϊστορία στη μεγάλη κατηγορία είναι συντριπτικά υπέρ της Λαμίας καθώς μόνο φέτος στράβωσε το κλήμα.

Μέχρι πρόπερσι η Λαμία μετρούσε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Φέτος αν και πήρε ισοπαλία στη Ριζούπολη, όπου είναι αήττητη από τον Απόλλωνα στη Super League, στο ΔΑΚΛ στις 20 του περασμένου Φλεβάρη, σε ένα εξίσου κρίσιμο παιχνίδι ηττήθηκε με 1-2!

Ήταν όμως η περίοδος με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα εξαιτίας του κορωνοϊού και των πολλών τραυματισμών.

Για την σημερινή «μάχη» της Ριζούπολης, ο Τζιανλούκα Φέστα - που ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα στο «διπλό» της «ελαφράς ταξιαρχίας» στο ΔΑΚΛ - έχει μαζί του παρακάτω παίκτες:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Για όσους θυμούνται, είναι ακριβώς η ίδια που ταξίδεψε και στην Τρίπολη και έφερε το «χρυσό διπλό» με τον Αστέρα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνιτς και Αλεκσέιτς Σπασιόνικοβς. Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Μακεδονία.

Στο VAR είναι επίσης ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Σλοβένος Ματέι Γιούγκ με AVAR τον Βασίλη Νικολακάκη από το Λασίθι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση