Σχολή Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 09:22 Σχολή Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Λαμία

Διαβάστε την ανακοίνωση από το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ν Φθιώτιδας για τη λειτουργία σχολής Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στη Λαμία.

«Ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ν Φθιώτιδας  σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού  , μετά και την ολοκλήρωση  του σταδίου ΚΑΜΑΡΙΤΣΑΣ ,Ολυμπιακών προδιαγραφών ,   και των νέων δεδομένων για τη Πόλη μας με την τέλεση των αγώνων προς τιμή της Ολυμπιονίκης μας  ΝΙΚΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που με τη Βοήθεια του Δήμου Λαμίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  ( που καθιερώνετε να γίνεται κάθε χρόνο ) ,  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α Γ και Α- Γ 23 ετών  με τη στήριξη του Δήμου Λαμίας θα λειτουργήσουν  ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στη πόλη μας .

Η ανάγκη πλαισίωσης με περισσότερους Κριτές είναι επιτακτική , αφού η Λαμία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας  και με τις προοπτικές ολοκλήρωσης του σταδίου Καμαρίτσας  , πιστεύουμε ότι σαν Κέντρο της Ελλάδας η Ομοσπονδία στίβου ( ΣΕΓΑΣ ) θα μας εμπιστευτεί περισσότερου αγώνες  .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Πρόεδρο του Συλλόγου κ ΜΠΟΤΗ ΔΙΟΝΗ τηλ  6973990397 και στο μέλος κ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ τηλ 6949063050 έως τέλος ΜΑΙΟΥ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση