Βόλεϊ: Ο ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ μεγάλος νικητής του Final 4 K17

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 12:30 Βόλεϊ: Ο ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ μεγάλος νικητής του Final 4 K17

Με μεγάλη αγωνιστική επιτυχία και προσέλευση φιλάθλων διεξήχθη το FINAL FOUR ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Κ17 το Σ/Κ 21-22 ΜΑΪΟΥ στο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, με συνδιοργανωτές το ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ, την ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.). και τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ  "ΦΘΙΑ", με τους αθλητές να χαρίζουν όμορφο αγωνιστικό θέαμα και ελπίδες για το αθλητικό τους μέλλον.

Παράλληλα όμως να χαίρονται και να το διασκεδάζουν, αφού λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια δεν διεξάγονταν αγώνες και όλοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιους αγώνες!

Η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων ήταν εθελοντική και αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι όταν υπάρχει διάθεση, ενδιαφέρον για το άθλημα και θεσμικοί φορείς που υποστηρίζουν ανάλογες εκδηλώσεις (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ) μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.

Στους αγώνες συμμετείχαν ως διαιτητές - γραμματεία οι κ.κ. Μαυράκης Αργύρης, Καλαντζής Ηλίας, Στάϊκος Στάϊκος και Δημολάς Νικόλαος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων Κος Καραϊσκος Θύμιος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  Κος Κυρίτσης Δήμήτριος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κος Ζωγράφος Γιάννης.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ αφού νίκησε στον ημιτελικό την ΣΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με 3-0 και στον τελικό - σε ένα πολυ ανταγωνιστικό παιχνιδι- την ομάδα των Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΩΝ με σκορ  3-1. 

Μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ "ΦΘΙΑ" θα εκπροσωπήσει την ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Κ17.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΔΡΩΝ Κ17 ΤΟΥ ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ

Τσαδήμας Θ. (προπονητής)

Γεωργουσόπουλος, Κλέτσας, Παπαμίχος, Σουλόπουλος, Τσιαλαφούτας, Σκεμπές, Αγγελόπουλος, Δανιήλ, Γιαννούλης, Μαντζούκας, Ντελής, Κριτζαλόπουλος, Καρβέλης,  Τσαδήμας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΑΓΩΝΩΝ  FINAL FOUR ΑΝΔΡΩΝ   K17  

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ    2021-2022

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

ΣΑΒ. 21-5-2022

1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

12.00πμ

ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ

ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ

3-0

ΣΑΒ. 21-5-2022

2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

10.00πμ

Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

3-0

ΚΥΡ. 22-5-2022

ΤΕΛΙΚΟΣ

18.00

ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ

Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

3-1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση