Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Τέλος καλό όλα καλά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 09:08 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Τέλος καλό όλα καλά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις των προπονητών…

Πολύ χαρούμενος για την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και την προσπάθειά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο Cosmote TV για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Ο κ. Παπαϊωάννου ξεκίνησε αναφέρθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ ζητώντας να σταματήσει αυτό, καθώς έφτασαν οι ομάδες να αγωνίζονται στις 18 Ιουνίου, ημερομηνία που για άλλους συλλόγους είναι η επίσημη πρώτη!

Τόνισε μάλιστα ότι θα ήταν καλό στη μεγάλη κατηγορία να υπάρχουν περισσότεροι εκπρόσωποι, επαναλαμβάνοντας το σεβασμό του στη Βέροια, τη διοίκηση Μπίκα και την προσπάθειά της.

Ωστόσο «τέλος καλό όλα καλά» σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου που υπογράμμισε την ανάγκη να ξεκουραστεί όλη η ομάδα και στη συνέχεια να σκεφτούν το αύριο.

«Η ομάδα μας δεν άξιζε να βρεθεί εδώ», σημείωσε ο μεγαλομέτοχος, υπενθυμίζοντας πως ξεσπιτώθηκε σε κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος και το «χτύπημα» του κορωνοϊού, έβγαλε εκτός μάχης πολλούς παίκτες. «Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά θέλει και λίγη τύχη εκτός από σωστό προγραμματισμό. Ραντεβού για τέλη Αυγούστου…».

Οι δηλώσεις Παπαϊωάννου:

Δείτε τι είπαν στην κάμερα της Cosmote και οι δύο προπονητές

Τζιανλούκα Φέστα:

Παύλος Δερμιτζάκης:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση