Ξεχωριστές στιγμές για μικρούς και μεγάλους στο 5ο Pool Day (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 11:51 Ξεχωριστές στιγμές για μικρούς και μεγάλους στο 5ο Pool Day (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας η ετήσια γιορτή, "pool day" αυτή τη φορά της μεγάλης πισίνας, για τους αθλητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικοί αγώνες στη μεγάλη πισίνα για τα παιδιά των ακαδημιών και αγώνες υδατοσφαίρισης όλων των ακαδημιών του συλλόγου. Το παρόν στο τουρνουά έδωσαν οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Τρίτωνα Αμαρουσίου και της Διώνης Χαλκίδας.

Ξεχωριστή στιγμή στη διοργάνωση ήταν ο αγώνας "family cup", όπου γονείς και παιδιά αγωνίστηκαν με βάρκες για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ένας αγώνας που συγκέντρωσε τα βλέμματα και έχει αγκαλιαστεί από τους γονείς του συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε τυπικά η χρονιά για τους μικρούς αθλητές της Ν.Ε.Λ, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τις 30 Ιουλίου

Στη γιορτή της Ν.Ε.Λ παρευρέθηκαν ο Αντιδήρχος Αθλητισμού, Εμπορίας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λαμίας κ. Κυρίτσης Δημήτρης και ο Προϊστάμενος στο γραφείο αθλητισμού κ. Στριφτός Μίμης .

Το τουρνουά συνεχίστηκε με αγώνες υδατοσφαίρισης και την Κυριακή 19/06 καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Το Δ.Σ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε και το Δήμο Λαμιέων ως Συνδιοργανωτές των αγώνων.

Επίσης, τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και όλους εκείνους τους ανθρώπους που στηρίζουν ηθικά και υλικά το σύλλογο καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου συνεχίζονται τον Ιούλιο με το Ανδρικό και Γυναικείο τμήμα, που παίρνουν μέρος στο Πρωτάθλημα της  Γ΄ και Β΄ Εθνικής αντίστοιχα.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση