Συνεχίζει ο Φέστα στον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 08:00 Συνεχίζει ο Φέστα στον ΠΑΣ Λαμία

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για προπονητή και τους συνεργάτες του…

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ Λαμία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «ο κ. Festa, με το ήθος και την εργατικότητά του, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Super League 1, για 6η συνεχόμενη χρονιά».

Συνεργάτες του Ιταλού προπονητή είναι:

Βοηθός Προπονητής: Αντωνόπουλος Θεόδωρος

Γυμναστής: Παντελίδης Σάκης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Νάσης Παναγιώτης

Γυμναστής Αποκατάστασης: Κουκούλης Σπύρος

«Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Miroslav Stojnic για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Επιπλέον η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Διευθυντή Γιώργο Κασναφέρη, ενώ συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα Scouting ανέλαβε ο Δημήτρης Φαράντος.

Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο Γιάννης Συρογιάννης και Team Manager Γιώργος Ζαγκανάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση