Με Καυκιά κοιτάει ψηλά η Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 10:45 Με Καυκιά κοιτάει ψηλά η Ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΣ Λαμία

Τον πολύπειρο επιθετικό Γιώργο Καυκιά ενέταξε στο ρόστερ του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, αφήνοντας ανοιχτή τη δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσης ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο επιθετικό Γιώργο Καυκιά ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που θα φορά τη φανέλα με το σήμα της Λαμίας στο στήθος, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι η παρουσία του θα βοηθήσει να ανέβει αγωνιστικά η ομάδα.

Ο ερχομός του Γιώργου Καυκιά στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας, αποτελεί την αρχή για επάνδρωση του ρόστερ και με άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που θα δώσει την ευχέρεια στο προπονητή Κώστα Τσαπραζλή να παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα της  FUTSALLEAGUE ( Β΄ Εθνική) μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση