Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο γήπεδο στις 14 Ιουλίου ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 19:59 Στο γήπεδο στις 14 Ιουλίου ο ΠΑΣ Λαμία

Πολύ σύντομες θα είναι οι διακοπές των παικτών και του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Λαμία και συγκεκριμένα ούτε ένας μήνας, καθώς από τις 13 Ιουλίου όλοι πρέπει να είναι στη θέση τους!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας το οποίο έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 13/7 θα αφιχθούν όλοι στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες εν όψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη 14/7 το πρωί οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00’ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Την Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις με παράλληλες απογευματινές προπονήσεις.

Την Κυριακή 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Παρασκευή 29/7. Στην διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ, την Πέμπτη 28/7.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια (θα ανακοινωθούν σύντομα και οι ώρες διεξαγωγής τους):

Τετάρτη 3/8/2022: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΜΙΑ

Σάββατο 6/8/2022: ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παρασκευή 12/8/2022: ΛΑΜΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σάββατο 13/8/2022: ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Σημειώνουμε ότι από το ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα απουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές, Angel Martinez Ortega, Tyronne Gustavo Del Pino Ramos, Bachana Arabuli, Λουκάς Βύντρα, Alhassane Bangoura, Lucas Alves De Araujo, Απόστολος Βέλλιος και Ninua Nika, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η συνεργασία.