Παρουσίασε Τζόρτζεβιτς ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 12:27 Παρουσίασε Τζόρτζεβιτς ο Έσπερος Λαμίας

Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Λαμιώτικο σωματείο…

Το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του γνωστού Σέρβου καλαθοσφαιριστή Στέφαν Τζόρτζεβιτς, έκανε ο Έσπερος Λαμίας.

Πρόκειται για τον πρώτο κοινοτικό παίκτη στη Β’ Εθνική και αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη μετεγγραφή - τουλάχιστον για την ώρα - στην κατηγορία, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο πολύπειρος 33χρονος παίκτης παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η ομάδα, από τον νέο Πρόεδρο Γιάννη Ζωγράφο, τον προπονητή Γιάννη Σοφογιάννη και τον τεχνικό διευθυντή Πάνο Κραββαρίτη.

Στόχος του φετινού Έσπερου είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αναμένεται το φετινό, λόγω της σημαντικής ενίσχυσης 4-5 ομάδων, που θα διεκδικήσουν και την άνοδο.

«Στοίχημα» όπως είπε ο Γιάννης Σοφογιάννης είναι ο καινούριος κορμός της ομάδας να δέσει γρήγορα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γεγονός είναι επίσης ότι, με το νέο σχήμα διοίκησης ο Έσπερος ζητεί να βαδίσει σε μονοπάτια σωστής οργάνωσης, χτίζοντας υγιείς βάσεις που θα οδηγήσει το Λαμιώτικο μπάσκετ ακόμη πιο ψηλά και με μεγαλύτερη διάρκεια.  

Να σημειώσουμε τέλος ότι η διοίκηση του Λαμιώτικου σωματείου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για 3η χρονιά και με το Γιώργο Λάππα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση