Τένις: Οι επιτυχίες για το Φ.Ο.Α. συνεχίζονται και το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 16:35 Τένις: Οι επιτυχίες για το Φ.Ο.Α. συνεχίζονται και το καλοκαίρι

Ο αθλητής του Φ.Ο.Α. Χριστόφορος Μανόπουλος, στο 3ο Πανελλαδικό κατηγορίας Ε1 το οποίο ολοκληρώθηκε σε Άρτα, Φιλιππιάδα και Ιωάννινα, αγωνιζόμενος στην πιο πάνω ηλικιακή κατηγορία Αγόρια 18, κατέκτησε τη 2η θέση σε μονά και διπλά.

Στα μονά παίζοντας 4 αγώνες έφτασε στον τελικό χάνοντας πολύ δύσκολα από τον Μπακιρτζή Ν. (ΟΑ ΑΘΗΝΩΝ) με σκορ 6/2 3/6 3/6 ενώ στα διπλά με συμπαίκτη τον Βασιλειάδη Α. (ΣΑ ΣΕΡΡΩΝ) ηττήθηκαν στον τελικό από τους Μπακιρτζή - Αυγέρη με σκορ 3/6 3/6.

Οι αθλητές-τριες της αγωνιστικής ομάδας του Φ.Ο.Α., εκτός των παιδιών που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα σταματήσουν για λίγες ημέρες διακοπών, έτσι ώστε μετά τον 15Αύγουστο να ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση