Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική νίκη με 2-0 η Λαμία το Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 21:48 Φιλική νίκη με 2-0 η Λαμία το Λεβαδειακό

Θετικό το πρώτο δυνατό τεστ, αν και φαίνεται ότι υπάρχει δρόμος ακόμη…

Επιτυχημένο ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ επιπέδου Super League για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Ιταλό τεχνικό να κατεβάζει δύο ουσιαστικά 11αδες, ώστε να δει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Το τελικό σκορ τον άφησε ικανοποιημένο καθώς ο Λεβαδειακός έδειξε ένα αξιόμαχο σύνολο και ειδικά στο πρώτο μέρος έδειξε να έχει την υπεροχή, έστω και φλύαρη.

Από την άλλη η Λαμία είναι η ομάδα που ξεκίνησε τελευταία την προετοιμασία της από όλες τις αντιπάλους της ελέω μπαράζ και είναι λογικό να παρουσιάζεται κουρασμένη.

Στο συγκεκριμένο ματς, έδειξε τις ορέξεις του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Αργεντίνος Ντε Βισέντι. Με δικό του άπιαστο πέναλτυ άνοιξε το σκορ στο 15’ και στο 34’ είχε δοκάρι σε αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Άφησε σίγουρα ελπίδες ότι βρέθηκε ένας ολοκληρωμένος παίκτης για την οργάνωση αλλά και την εκτέλεση!

Το πέναλτυ αλλά και το φάουλ που εκτέλεσε ο Αργεντίνος, κέρδισε ο επίσης νεοαποκτηθείς Γιακουμάκης που έδειξε κι εκείνος πολύ όρεξη και πάθος στην κορυφή της επίθεσης.

Το 2-0 έκανε ο πάντα αξιόπιστος σκόρερ Νίκος Τσούκαλος στο 66’ με ξερό βολέ μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση της Λαμίας: Saranov (46’ Γκαραβέλης), David Simon (61’ Προβυδάκης), Adejo, Τζανετόπουλος, Goranov (61’ Σαραμαντάς), Slivka (61’ Τζανδάρης), De Vincenti (61’Νούνιες), Romanic (61’ Τσούκαλος), Τσιλούλης (61’ Βασιλακάκης), Γιακουμάκης (81’ Κοντονίκος), Bejarano (61’ Μπάμπης)

(Φωτογραφίες από το ΦΒ της ομάδας του Γιάννη Σιμόπουλου)