ΠΑΣ Λαμία: Τέταρτο φιλικό σήμερα με το γνώριμο Ιωνικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 18:09 ΠΑΣ Λαμία: Τέταρτο φιλικό σήμερα με το γνώριμο Ιωνικό

Πρόβα Super League σήμερα για τη Λαμία με αντίπαλο τον Ιωνικό

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος υποδέχεται στις 19:00’ στο ΔΑΚΛ Αθανάσιος Διάκος την γνώριμη ομάδα του Ιωνικού.

Ο Ιταλός στα προηγούμενα τρία φιλικά δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ προτίμησε να δώσει χρόνο σε όλον τον κόσμο - μικρούς, μεγάλους, έμπειρους και μη - ώστε να έχει άποψη για όλο το υλικό που έχει στα χέρια του.

Με την ομάδα της Νίκαιας όμως αναμένεται για ένα μεγάλο διάστημα να δοκιμάσει το σχήμα που θέλει για το πρωτάθλημα.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΣ Λαμία μετρά δύο νίκες με Κ19 (3-0) και Λεβαδειακό (2-0) και μια ισοπαλία με ΑΕΚ Β’ (0-0). Κοινό στοιχείο το «μηδέν» στην άμυνα, ωστόσο το στοίχημα είναι φέτος αν η ομάδα μπορέσει να αξιοποιήσει τις μονάδες της και επιθετικά.

Απέναντι στην ΑΕΚ η ομάδα αγωνίστηκε με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης (46’ Saranov), Προβυδάκης (65’ David Simon), Σαραμαντάς (65’ Goranov), Nunez (46’ De Vincenti, 65’ Γιακουμάκης, λ.τρ. 76’ Ρόμανιτς), Μπάμπης, Slivka (46’ Γκεντσογλου), Κορνέζος (65’ Benitez), Βασιλακάκης, Μαργαρίτης (65’ Μανούσος), Τσούκαλος, Τρούμπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση