Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Συνολικά έξι κρούσματα κορωνοϊού ενόψει ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 10:31 ΠΑΣ Λαμία: Συνολικά έξι κρούσματα κορωνοϊού ενόψει ΑΕΚ

Με προβλήματα συνεχίζει ο ΠΑΣ Λαμία την προετοιμασία του για τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΚ καθώς ανακοινώθηκαν άλλα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θετικά στον κορωνοϊό.

Η Λαμία υποδέχεται το Σάββατο (20/8) την ΑΕΚ στο ΔΑΚ, για την πρώτη αγωνιστική της Super League, έχοντας ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες τρία κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε άλλα τρία θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, φτάνοντας έτσι συνολικά τα έξι κρούσματα κορωνοϊού.

Επίσης η Λαμία ανακοίνωσε και τους αρχηγούς για τη νέα σεζόν που θα είναι οι Σαράνοφ, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Μανούσος και Ντε Βινσέντι.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι:

Saranov Bojan
Bejarano Danny
Καραμάνος Αναστάσιος
Μανούσος Γεώργιος
De Vincenti Tomas

Εντωμεταξύ με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023 το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και τακτική.

Τέλος στον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον Covid-19 βρέθηκαν ακόμη 3 θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.