Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Απαγορευτικό στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ για αύριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 13:27 Λαμία: Απαγορευτικό στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ για αύριο

Εν μέρει αποδέχθηκε την εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας ο Λεύτερης Αυγενάκης, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων της ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην τοπική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία είχε εισηγηθεί την απαγόρευση μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ «για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με τον υφυπουργό Αθλητισμού να απαντά ότι αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.», χωρίς να αναφέρεται στην περίπτωση της μεμονωμένης μετακίνησης, κάτι που σημαίνει ότι από τη δική του πλευρά, την επιτρέπει κανονικά.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., αύριο Σάββατο (20-08-2022) και ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις και στην προκειμένη, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι ΠΑΕ που παίζουν εντός έδρας, άρα η Λαμία, που από προχθες έχει ξεκαθαρίσει ότι δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και συγκεκριμένα οι κάτοικοι νομού Φθιώτιδας.

«Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ τους μπορούν να αγοράσουν μέχρι ΔΥΟ (2) απλά εισιτήρια για κατοίκους του Νομού Φθιώτιδας».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία, υπάρχει διπλή σημείωση ότι «θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Σημειώνεται ότι οι ίδιες τιμές και ο ίδιος τρόπος παραλαβής απλών εισιτηρίων θα ισχύει εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα με την ΑΕΚ και στους εντός έδρας αγώνες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ».

ΠΑΣ Λαμία: Συνολικά έξι κρούσματα κορωνοϊού ενόψει ΑΕΚ