Ξεκίνημα με αγιασμό για το νέο Έσπερο My Kteo Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 20:01 Ξεκίνημα με αγιασμό για το νέο Έσπερο My Kteo Λαμίας

Τελέσθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) ο αγιασμός του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Εσπέρου Λαμίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Σανίδας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, Γιώργος Κυροδήμος, οι Aντιδήμαρχοι, Πάνος Φώσκολος, Δημήτρης Ρίζος, Δημήτρης Μπεσλεμές και Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης έδωσε την ευλογία του στη Διοίκηση, το προπονητικό τιμ αλλά και τους παίχτες για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, ώστε ο Σύλλογος θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Κύρια ευχή του Μητροπολίτη ήταν άπαντες να έχουν υγεία και τύχη. Επίσης τόνισε πως όλοι οι δημότες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ενώ υπογράμμισε πως όσες φορές η Μητρόπολη Φθιώτιδας χρειάστηκε τη βοήθεια του Συλλόγου, οι άνθρωποι της ομάδας φώναξαν παρόν και για αυτό ο Έσπερος Λαμίας αποτελεί την αγαπημένη ομάδα του κ. Συμεών!

Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις των παρευρισκόμεων στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο κλειστό «Χαλκιοπούλειο Γήπεδο Λαμίας», ακολούθησε συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Ζωγράφου, του προπονητή του Εσπέρου, Γιάννη Σοφογιάννη, του ιδιοκτήτη της εταιρίας My Kteo, Μιχάλη Θαλάσση, αλλά και του διεθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, Γιάννη Αυγέρη, όπου επισημοποίησαν την αλλαγή ονόματος της ομάδας, η οποία πια θα ονομάζεται «Έσπερος My Kteo Λαμίας».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση