Bike Festival Κάτω Τιθορέα 2022

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 19:54 Bike Festival Κάτω Τιθορέα 2022

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας "Bike Festival Κάτω Τιθορέα 2022" που θα διεξαχθούν, για 5η συνεχή χρονιά, το τριήμερο 16, 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Όπως σημειώνει ο Δήμος στην πρόσκλησή του, «οι συγκεκριμένοι αγώνες, MTB Circuit και Bike Odyssey που έχουν μπει στην καρδιά μας και χρόνο με τον χρόνο κερδίζουν τις εντυπώσεις, αναμένεται και φέτος να έχουν μεγάλη συμμετοχή από αθλητές όλων των ηλικιών, Ελλήνων και Ευρωπαίων, οι οποίοι θα απολαύσουν τοποθεσίες του Δήμου μας απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Θα διασχίσουν μονοπάτια μέσα στα έλατα, θα ανέβουν σε υψόμετρο 1.000μ., θα θαυμάσουν το αλσύλλιο της Κάτω Τιθορέας και τα γειτονικά παλιά βαγόνια του τρένου και θα εντυπωσιαστούν από τα γραφικά χωριά μας, όπως η Τιθορέα, η Αγία Μαρίνα, η Αγία Παρασκευή και η Ελάτεια».

Και η πρόσκληση καταλήγει: «Διοργανωτές, εθελοντές, σύλλογοι και φίλοι των πεντάλ έχουμε φορέσει την καλύτερή μας διάθεση και προσκαλούμε τους τολμηρούς - και όχι μόνο - λάτρεις του ποδηλάτου να έρθουν στην Κάτω Τιθορέα και να "γράψουν" μαζί μας καινούριες ιστορίες στους τροχούς τους...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση