ΠΑΣ Λαμία: Με δύο αλλαγές στην αποστολή με Ατρόμητο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 08:10 ΠΑΣ Λαμία: Με δύο αλλαγές στην αποστολή με Ατρόμητο

Για την πρώτη νίκη απέναντι σε ομάδα της 4αδας…

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον αγώνα του Σαββάτου 17/09 στις 20:00,’ στο γήπεδο Περιστερίου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023.

Η Λαμία του Τζιανλούκα Φέστα θα δοκιμαστεί σε μια ιδιαιτέρως γνώριμη έδρα, μόνο που αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με το δεξί και είναι στην 4η θέση με 9-5 γκολ στο ενεργητικό τους, ενώ οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη.

Εξαιτίας της επιεικώς απαράδεκτης διαιτησίας του Τσαγκαράκη στην Τούμπα και φυσικά του AVAR Κουμπαράκη, η Φθιωτική ομάδα πάει στο Περιστέρι και χωρίς τον τιμωρημένο Μποάτσι. Ο 29χρονος Γκανέζος αποβλήθηκε άδικα κόντρα στον ΠΑΟΚ για μια φάση που πήγε να σκοράρει σε μια διεκδικίσιμη μπαλιά.

Η κόκκινη κάρτα στον Μποάτσι, άνοιξε το δρόμο στην 20αδα στο Νίκο Τσούκαλο, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή, τη θέση του Βραζιλιάνου επιθετικού Μαρμεντίνι, πήρε ο Βασιλακάκης. Εκτός αποστολής έμεινε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τζανετόπουλος, ενώ στο απουσιολόγιο εξακολουθούν να καταγράφονται οι τραυματίες Ρόμανιτς και Καραμάνος.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Φέστα:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση