ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 16:24 ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

Φιλικό παιχνίδι προκειμένου να μείνουν οι παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα δίνει σήμερα στις 17:30’ στο γήπεδο Νεάπολης στο Βόλο, ο ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Σε σχέση με το τελευταίο επίσημο παιχνίδι ο Τζιανλούκα Φέστα έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους τραυματίες Γκέντσογλου και Ρόμανιτς, τον «τιμωρημένο» Μποάτσι, όπως και τους Τζανετόπουλο, Λαμπρόπουλο, Κοντονίκο και Μαργαρίτη.

Αντίθετα έμειναν στη Λαμία να ξεκουραστούν οι, Αντέτζο, Τζανδάρης, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Μανούσος και Ντε Βινσέντι.

Η υπόλοιπη αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μαρμεντίνι, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση