Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Άνοιξαν λογαριασμό Μποάτσι και Γιακουμάκης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 09:20 ΠΑΣ Λαμία: Άνοιξαν λογαριασμό Μποάτσι και Γιακουμάκης

Ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου 2-2 στη Νεάπολη…,

Δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι η Λαμία και να πάρει νίκη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην Νεάπολη κόντρα στη Νίκη Βόλου με σκορ 2-2.

Μάλιστα η ομάδα του Φέστα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι να «κλέψουν» τη νίκη στο τέλος.

Στα θετικά, η επιστροφή των τραυματιών Γκέντσογλου (έπαιξε όλο το ματς) και Ρόμανιτς (έπαιξε στο τελευταίο μισάωρο) και ότι Μποάτσι και Γιακουμάκης άνοιξαν ταμείο.

Η Λαμία που έπαιξε στην άμυνα σχεδόν με την τετράδα του περσινού πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκαν οι Τζανετόπουλος, Προβυδάκης και Σαραμαντάς με την προσθήκη του Μπενίτεζ αντί του Αντέτζο που έμεινε στη Λαμία. Επίσης στα δοκάρια ήταν ο Γκαραβέλης.

Ο Ιταλός δοκίμασε επίσης εκτός του Γκέντσογλου και τους Μπάμπη, Βασιλακάκη, ενώ βασικοί έπαιξαν και οι Τσούκαλος, Μαρμεντίνι, δίπλα στον Μποάτσι που είχε την ευκαιρία να παίξει από την αρχή σε ένα γεμάτο παιχνίδι, μετά την «ατυχία» να αποβληθεί στο δεύτερο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία είχε μια καλή στιγμή με τον Τσούκαλο το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε την τελευταία στιγμή ο Ανδρέου.

Στο 44’ έγινε το 1-0 με πλασέ του Τσουκαλά που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Αν και η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη, η Νίκη Βόλου πέτυχε και δεύτερο γκολ με πέναλτυ αυτή τη φορά στο 54’. Την «εσχάτη των ποινών» κέρδισε ο Μορέιρα από τον Τζανετόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάσσος (2-0).

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ξεκίνησε η αντεπίθεση της Λαμίας με πέναλτυ που κέρδισε από χέρι του Γαβριηλίδη. Το εκτέλεσε ο Μποάτσι νικώντας τον Μπόγιτς και ανοίγοντας λογαριασμό στα γκολ.

Το ίδιο έγινε και με τον Γιακουμάκη ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα στο 60’ με ωραίο σουτ.

Στο 68’ ο Γαβριηλίδης σημάδεψε το δοκάρι του Γκαραβέλη και στο 84΄ ο Προβυδάκης  άγγιξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Μπάγιτς (58’ Μπουργάνης), Κάσσος (76’ Τοπαλίδης), Δημητρίου, Δεληζήσης, Ανδρέου 75’ Λογαράς), Κυριακίδης (75’ Μέτσε), Τσουκαλάς (70’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (79’ Ολαϊθόλα), Γαβριηλίδης, Μορέιρα (70’ Αναστασίου), Ροχάνο (78’ Τζιώρας).

Λαμία (Τ. Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (89’ Μαργαρίτης), Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκέντζογλου, Μαρμεντίνι (87’ Νούνιεθ), Μπάμπης, Μποάτσι, Βασιλακάκης (46’ Γιακουμάκης), Μπενίτεζ, Τσούκαλος (60’ Ρόμανιτς).