Τένις: Αυλαία με καλές θέσεις στην κατάταξη για τα παιδιά του ΦΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 20:57 Τένις: Αυλαία με καλές θέσεις στην κατάταξη για τα παιδιά του ΦΟΑ

Από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα (21/11) στον ιστορικό ΟΑ ΑΘΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε και το τελευταίο για το 2022 τουρνουά junior’s.

Στο masters λαμβάνουν μέρος οι 8 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της πανελλαδικής κατάταξης παίζοντας μεταξύ τους όλοι με όλους.

Ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΦΟΑ) συμμετείχε με τους Χριστόφορο Μανόπουλο στα Αγόρια 16 και την Βασιλική Τρίγκα στα Κορίτσια 18 (μεγαλύτερη κατηγορία). Ο Χριστόφορος μετά από κάποιες ατυχίες κατέλαβε την 3η θέση, ενώ η Βασιλική την 4η θέση.

Η αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της με μία εκκρεμότητα. Το Σαββατοκύριακο σε Ηλιούπολη και Κουφάλια Θεσσαλονίκης διεξάγεται το διασυλλογικό Ανδρών-Γυναικών Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας. Τον σύλλογό μας στην Α’ Εθνική θα εκπροσωπήσουν οι : Νίκος Μανόπουλος, Χριστόφορος Μανόπουλος και Γιώργος Βαρβεράκης, ενώ στην Β’ Εθνική την ομάδα των γυναικών θα εκπροσωπήσουν η Βασιλική Τρίγκα και η Δέσποινα Κιοφεντζόγλου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση