Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Έφυγε από ανακοπή ο Αντώνης Μάνδαλος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 14:04 Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Έφυγε από ανακοπή ο Αντώνης Μάνδαλος

Στα 60 του χρόνια και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό ιατρείο για εξέταση…

Σοκ στο Βόλο αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ξαφνικό χαμό του Αντώνη Μάνδαλου, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, με καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας.

Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στις Μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Σήμερα το πρωί ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, μεταφέρθηκε σε κλινική, υπέστη έμφραγμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Αρχηγός των «ερυθρολεύκων» της Μαγνησίας και στις τρεις εθνικές κατηγορίες έμεινε «αθάνατος» συμπληρώνοντας 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική  μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Μάνδαλου.

Ο Αντώνης Μάνδαλος γεννήθηκε το 1962 και είχε καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλιάρτου μέχρι τη μετοίκηση του στον Βόλο το 1980.

Φόρεσε για 18 συνεχόμενα έτη τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και παραμένει μέχρι και σήμερα ως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της.

Με την ομάδας μας κατέγραψε 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά το τέλος της πορείας του σαν ποδοσφαιριστής ασχολήθηκε με την προπονητική και υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και πρώτος προπονητής της ομάδας μας. Ήταν προπονητής επίσης σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίο και Θησέα Αγριάς. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρώτος προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σήμερα πενθεί για την απώλεια της ιστορικής αυτής μορφής του Συλλόγου μας. Αντιπροσωπεία της διοίκησης μαζί με τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση