Αύριο το φιλικό παιχνίδι Λαμία - Βόλος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 18:05 Αύριο το φιλικό παιχνίδι Λαμία - Βόλος

Το δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League, δίνει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η Λαμία του Σάββα Παντελίδη, με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» και θα ξεκινήσει στις 16:00’.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό παιχνίδι, που ήταν ουσιαστικά και το πρώτο ματς που κάθισε στον «κυανόλευκο» πάγκο ο 57χρονος τεχνικός, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Όπως είχε σημειώσει ο έμπειρος τεχνικός ζητούμενο είναι σε αυτό το διάστημα που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, να δει και να περάσει πράγματα στο πολύ καλό υλικό της ομάδας, κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και του γκολ, το οποίο λείπει στο «κυανόλευκο» συγκρότημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση