ΣΕΓΑΣ: Πρόσωπο του μήνα ο Μάριος Αναγνώστου της Αναγέννησης Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:12 ΣΕΓΑΣ: Πρόσωπο του μήνα ο Μάριος Αναγνώστου της Αναγέννησης Λαμίας

Λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου…

Μία ακόμη διάκριση για τον αθλητή της Αναγέννησης Λαμίας, Μάριο Αναγνώστου ήρθε από τη διαδικτυακή ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ όπου αναδείχθηκε «Πρόσωπο του Μήνα».

Ο Σούπερ - Μάριο με τις οδηγίες του Σάββα Κουμπούρα, κατέκτησε με ρεκόρ αγώνων την 1η θέση των 10.000 μέτρων στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και βρέθηκε στους υποψηφίους για «Πρόσωπο του Μήνα» μαζί με τους υπόλοιπους νικητές και νικήτριες του «Αυθεντικού».

Μέσα στο Νοέμβριο αναδείχθηκε και Κυπελλούχος στον ανώμαλο δρόμο, ενώ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Τορίνο, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανωμάλου εδάφους.

«Λίγο πριν την αναχώρηση του για το Τορίνο, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, ο Μάριος Αναγνώστου αναδείχθηκε "Πρόσωπο του μήνα" για το Νοέμβριο στην ψηφοφορία της ομοσπονδίας στα social media. Συγχαρητήρια στον αθλητή μας», έγραψε ο ΣΕΓΑΣ, ενώ η ομάδα του η Αναγέννηση Λαμίας σημείωσε:

«Ο Σύλλογος μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος για την ανάδειξη του Μάριου ως Πρόσωπο του μήνα.

Παρακαλούμε τους φίλους του στίβου να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Μάριο Αναγνώστου και όλα τα παιδιά του Συλλόγου μας κι εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε στο ακέραιο το καθήκον μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση