Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Αυτή είναι η 20αδα για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 09:04 ΠΑΣ Λαμία: Αυτή είναι η 20αδα για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό

«Έφυγε» και ο Γιακουμάκης ως δανεικός…

Την αποστολή για το κρίσιμο - σαν τελικός - αγώνα με το Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική της Super League (22/1, ώρα 17;00’), ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Σάββας Παντελίδης.

Επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Θανάσης Γκαραβέλης, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς θα ταξιδέψει και ο Παύλοβετς, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται αφού απουσιάζει ο Αντέτζο.

Στην αποστολή είναι και οι άλλοι νεοαποκτηθέντες Αμπάντα και Στάνκο.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς οι δύο ομάδες αγωνίζονται να απομακρυνθούν από την τελευταία θέση (το παιχνίδι του τελευταίου στη βαθμολογία Ιωνικού με την ΑΕΚείναι μία ώρα νωρίτερα και θα ξέρουν αν τους έφτασε ή όχι) αλλά και να μη χάσουν την επαφή με το επόμενο γκρουπ δυναμικότητας που έχουν πάει τη «γραμμή» στους 18 βαθμούς!

Στον πρώτο γύρο η Λαμία κόντρα στους «πράσινους» της Βοιωτίας πέτυχε τη μοναδική της μέχρι σήμερα νίκη στην κατηγορία για την περίοδο 22-23 με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ είχε πετύχει ο Μποάκι που δε βρίσκεται πλέον στο ρόστερ, χτίζοντας το σερί που θέλει 14 αγώνες αήττητους τους Λαμιώτες κόντρα στο Λεβαδειακό!

Στόχος να γίνουν 15…

Οι 20 «εκλεκτοί» του Παντελίδη:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Παύλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Ρόμανιτς.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Πέτρος Γιακουμάκης που ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο 30χρονος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα αφού πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις κόντρα στη Λαμία στα μπαράζ με τη Βέροια και είχε σκοράρει το γκολ της «Βασίλισσας» στο «Αθανάσιος Διάκος». Αν και έδειξε φοβερή διάθεση και μαχητικότητα, του έλειψε το γκολ και ίσως για αυτό δε βγήκε στα πλάνα του νέου προπονητή.

Η ΠΑΕ πάντως του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα.