Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Η φανέλα με το «8» στο Ζόραν Τόσιτς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 10:14 ΠΑΣ Λαμία: Η φανέλα με το «8» στο Ζόραν Τόσιτς

Επισημοποίησε τη μεγάλη μετεγγραφή του Ζόραν Τόσιτς ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο Σέρβος διεθνής μεσοεπιθετικός, εθεάθη στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» παρέα με τους Σαράνοφ και Ρόμανιτς, να παρακολουθεί το ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ομάδας για τις υπογραφές.

Ο Τόσιτς στις εξέδρες του "Αθανάσιος Διάκος":

Η έλευση του πολύπειρου και αξιόλογου παίκτη στην ομάδα της Λαμίας, ίσως είναι αυτό που λείπει για να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών της και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες στο γήπεδο.

Ο Τόσιτς μας έρχεται με ελεύθερη μεταγραφή από την Τόμπολ Κοστανάι, του Καζακστάν όπου φέτος πρόλαβε να παίξει 23 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 γκολ και έχοντας συμμετοχή (ασίστ) σε 4 ακόμη.

Είναι 76 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχοντας 11 γκολ, ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει με τις φανέλες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (241 συμμετοχές, 47 γκολ και 41 ασίστ), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (επιλογή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον), Κολονία, Παρτιζάν και Ταϊζού Γιουαντά (Κίνα).

Ο παίκτης όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας, επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 8 στη φανέλα του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Zoran δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είναι μια καινούργια πρόκληση για την καριέρα μου η ομάδα της Λαμίας, έχω αρκετούς ομοεθνείς μου στην ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχει τους στόχους της.»