Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Αποστολή εκτός έδρας με Παναθηναϊκό - Παρών και ο Τόμιτς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 13:27 Λαμία: Αποστολή εκτός έδρας με Παναθηναϊκό - Παρών και ο Τόμιτς

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια έχει απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (17:00’)  η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ΑΕΚ που δοκιμάζεται την ίδια περίπου ώρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Η παράδοση μάλιστα είναι συντριπτικά υπέρ των «πρασίνων» που τρέχουν ένα σερί πέντε νικών. Ομοίως αποκλειστικά στην έδρα τους στις 5 συναντήσεις μετρούν 4 νίκες με τη Λαμία να έχει μόνο ένα 0-0 τέτοια εποχή περίπου πριν δύο χρόνια.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα αυτή τη φορά θα επέτρεπε στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη να ξαναπεράσει, έστω και μαθηματικά στην προτελευταία θέση, καθώς από το Σάββατο την ξεπέρασε στη βαθμολογία και ο Ιωνικός και μένει μόνο ο Λεβαδειακός έναν πόντο πιο πάνω. Οι Βοιωτοί που θα φιλοξενήσουν τη Δευτέρα στην έδρα τους τον Βόλο.

Για το ματς της Λεωφόρου ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να πάρει μαζί του και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα τον Ζόραν Τόσιτς. Αναλυτικά η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Τόσιτς, Μανούσος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Κοπή πίτας

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας 1964 έκοψε την Βασιλόπιτά του.

Τις ευχές όλων για καλή χρονιά συνόδευε και η πεποίθηση ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα δύο φλουριά που είχε η βασιλόπιτα ήταν ο προπονητής, Σάββας Παντελίδης και ο ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαραμαντάς.