Τουρνουά Handball 2023 για μαθητές Δημοτικών Σχολείων: «Παίζω Handball… και μαθαίνω Πρώτες βοήθειες»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 09:23 Τουρνουά Handball 2023 για μαθητές Δημοτικών Σχολείων: «Παίζω Handball… και μαθαίνω Πρώτες βοήθειες»

Μια γιορτή του Χάντμπολ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» με τη συμμετοχή μαθητών της Γ΄, Δ΄ , Ε΄ & ΣΤ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαμιέων, γνωρίζοντας το άθλημα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

Το Τουρνουά Handball 2023 με τίτλο ««Παίζω Handball…και μαθαίνω Πρώτες βοήθειες» συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λαμιέων και το Τμήμα Αθλητισμού με την Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «BE ACTIVE».

Στην συνδυαστική δράση τα παιδιά – μαθητές των Δημοτικών Σχολείων διασκέδασαν μέσα από τα αθλητικά κίνητρα του handball και παράλληλα έμαθαν σε πρώτο χρόνο την παροχή πρώτων βοηθειών σε κρίσιμες περιπτώσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Λαμίας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιάννης Ζωγράφος, έδωσε το παρών στο Τουρνουά Handball απονέμοντας διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα στους μαθητές.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση