Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχιλλέας Μπέος: «Δε δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 15:55 Αχιλλέας Μπέος: «Δε δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας» (φωτο intime)

Ο δήμαρχος Βόλου και “ισχυρός άνδρας” του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει στην ΕΠΟ να ορίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ως έδρα για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μπέος τόνισε στον ΣΠΟΡΦΜ Μαγνησίας, ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα “μονομαχήσουν” πιθανότατα στον τελικό, αλλά ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει το γήπεδο της πόλης γιατί δεν θέλει να φιλοξενήσει τους οπαδούς των δύο ομάδων στο Βόλο.

Οι δηλώσεις του Μπέου

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη. Την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το δημαρχείο και στην παραλία.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».