Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται το «Goulinas Volcano Enduro» στη Σπερχειάδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 13:03 Έρχεται το «Goulinas Volcano Enduro» στη Σπερχειάδα

28-30 Απριλίου 2023.

Το «Goulinas Volcano Enduro», που αποτελεί το 2ο αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2023, θα φιλοξενήσει η δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα η Σπερχειάδα, με τον πανέμορφο ορεινό της όγκο το τριήμερο 28-30 Απριλίου.

Σε φυσικά μονοπάτια σε ηφαιστιογενές περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και εναλλαγές του αλπικού τοπίου σε έλατα και δέντρα…με προδιαγραφές να αφήσει ικανοποιημένο τον πιο απαιτητικό αναβάτη, το Goulinas Volvano Enduro σας περιμένει να το κατακτήσετε.

Από τις παρυφές μέχρι την κορυφή του, το όρος Γουλινάς (υψομ. 1460 μ.) που βρίσκεται πάνω από τη Σπερχειάδα (Race Village), διαθέτει το πιο εντυπωσιακό δίκτυο μονοπατιών που συνδυάζει με τον καλύτερο τόπο για τον ποδηλάτη την ταχύτητα και την τεχνική…

Τους αναβάτες περιμένουν πέντε πανέτοιμες σπάνιας ομορφιάς μονοπατικές διαδρομές από την κορυφή του όρους Γουλινά μέχρι τις παρυφές της Σπερχειάδας με φυσικά άλματα να ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τους παλμούς των αναβατών στα ύψη.

Ο Δήμος Μακρακώμης σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Goulinas Adventure έχει αναλάβει την διεξαγωγή του αγώνα!

Τα μονοπάτια που έχουν όλες τις προδιαγραφές, είναι καθαρά, πανέτοιμα να φιλοξενήσουν τους φυσιολάτρεις όλο το χρόνο(και με τη δυνατότητα για uplift), ενώ πρόκειται για αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με σχεδόν καθημερινή εργασία από τους απλούς εθελοντές και μέλη του συλλόγου με σεβασμό πάντα στο φυσικό περιβάλλον.

Το race village (38°54’18.0″N 22°07’38.4″E) όπου θα χτυπάει η καρδιά του event, θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Σπερχειάδας, στην πανέμορφη πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνείτε με:

Θάνος Κύρκος: 6937400003
Τάκης Αλατάς: 6981737511
Ιάσονας Βαρσάμης: 6948821304

www.goulinasmtbrace.gr
www.enduroseries.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.