Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα το κρίσιμο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 10:04 Σήμερα το κρίσιμο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο

Από την Πέμπτη βρίσκεται η ομάδα του Βόκολου στο Αγρίνιο.

Η 2η αγωνιστική των play outs της Stoiximan Super League περιλαμβάνει για τον ΠΑΣ Λαμία αποστολή εκτός έδρας με τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος τον Παναιτωλικό.

Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι η αποστολή της ομάδας, αναχώρησε για το Αγρίνιο από την Πέμπτη. Χθες Παρασκευή 31 Μαρτίου πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση καθώς το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο 1η Απριλίου στις 17:30’.

Μαζί του ο Λεωνίδας Βόκολος έχει πάρει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Απουσιάζουν οι τιμωρημένοι ελέω Τσαγκαράκη, Ντε Βινσέντι και Μανούσος, ενώ για διάφορους λόγους εκτός είναι και οι Αντέτζο, Ρόμανιτς, Τόστις, Παύλοβετς και Σαράνοφ.

Στο Αγρίνιο στα τελευταία δύο παιχνίδια η Λαμία δεν έχει χάσει, κερδίζοντας στα περσινά΄play outs με 1-2  (Μανούσος και Ελευθεριάδης) και φέρνοντας 1-1 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας (71’ Ντε Βινσέντι) και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης με βοηθούς τους Νικολακάκη και Βεργέτη και 4ο τον Κατοίκο. Στο VAR οι Κουμπαράκης και Πάτρας.