Πρόκριση της Μικτής Κ-14 ΕΠΣΦ στους «16»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 13:11 Πρόκριση της Μικτής Κ-14 ΕΠΣΦ στους «16»

Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός της Φθιώτιδας στην Εύβοια…

Πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 0-1 πέτυχε η Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Εύβοιας μέσα στην Χαλκίδα και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην Β’ Φάση.

Το πολύτιμο γκολ της Μικτής Κ-14 του Νίκου Τσικρά που λόγω αδιαθεσίας απουσίαζε από το γήπεδο, σημείωσε στο 77’ ο Σπανός.

Κ14 ΕΠΣ Φθιώτιδας: Μπράνης, Ζάνι, Ρήγας, Σπυριδάκης, Διαμαντής, Λαμπαδιάρης, Χόντζιας, Σαντάρμης, Σπανός, Ταργαζίκης, Κολοβός (70′ Μωρίκης).

Αντίθετα, η Μικτή Ομάδα Κ-16 ήταν πάλι άτυχη και δεν τα κατάφερε απέναντι στους Νέους της Εύβοιας γνωρίζοντας την ήττα με σκορ  3-1. Το γκολ της Φθιώτιδας που κατακυρώθηκε με περιπετειώδη τρόπο, ο Τσιαβός στο 75’.

Κ16 ΕΠΣ Φθιώτιδας (Δημήτρης Πούλος): Γραββάνης, Σακελλάρης, Αρτινόπουλος, Τσιγαρίδας, Παπαθανασίου, Τσαδήμας (32′ Νάτσιουλας), Μέρμηγκας (79′ Σιάππας), Αντωνόπουλος (64′ Πιτσέλης), Πανουργιάς (79′ Λιάγκας), Σαντάρμης (79′ Χειμάρας), Τσιαβός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση