Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε με βαθμό από τη Βοιωτία ο Ατρόμητος, 1-1 με τον Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 19:17 Έφυγε με βαθμό από τη Βοιωτία ο Ατρόμητος, 1-1 με τον Λεβαδειακό

Με βαθμό έφυγε το Σάββατο ο Ατρόμητος από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στερώντας από τον Λεβαδειακό ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League.

Ο Λεβαδειακός έφθασε κοντά σε μία σημαντική νίκη στη “μάχη” του για παραμονή, αλλά ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία με 1-1, στο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Σε ένα ματς που ο Λεβαδειακός είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ένα δοκάρι με τον Γερεμέγεφ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το πρώτο γκολ με τον Βινίσιους στο 70′, ο Ατρόμητος δεν τα παράτησε και παρότι αγωνίζεται χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον στα πλέι άουτ, έφυγε με την ισοπαλία από τη Λιβαδειά.

Ο Κγιάρτανσον σκόραρε στο 81′ με πλασέ από κοντά και ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει λίγο νωρίτερα ο Βινίσιους με κεφαλιά, για τους γηπεδούχους. Οι Βοιωτοί πήραν έτσι μόνο ένα βαθμό και παρέμειναν στην προτελευταία θέση, αλλά στο +1 πια από τον ουραγό Ιωνικό, στη βαθμολογία των πλέι άουτ της Super League 1.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46' Γερεμέγεφ), Παζ, Χαμόντ (46' Νταμπό), Νίκας, Μεχία (84' Μπελμόντ), Γιαννιώτας (61' λ.τ Σακό), Σαχπεκίδης (76' Βρακάς)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φρινγιόνσον (69' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (76' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (82' Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Κωτσόπουλος)