Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Κυριακή το εντυπωσιακό ITI EPIC στην Παύλιανη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 08:04 Την Κυριακή το εντυπωσιακό ITI EPIC στην Παύλιανη!

Αύριο είναι το ραντεβού με το κορυφαίο αγώνα ποδηλασίας βουνού στην Ελλάδα, το ITI EPIC 2017!

Η καρδιά της Ελληνικής ποδηλασίας χτυπάει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Παύλιανη! Την Κυριακή που μας έρχεται πάνω από 300 αθλητές θα πάρουν μέρος στο ITI EPIC, τον μεγαλύτερο αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην χώρα μας για το 2017! Ο αγώνας  με αρωγό και τον δήμο Λαμιέων για μία ακόμα χρονιά κατακτά την κορυφή του αθλήματος από πλευράς συμμετοχών!

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 από την πλατεία την Παύλιανης και οι εικόνες εντός της διαδρομής αναμένονται εντυπωσιακές!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πέραν των αθλητών και πλήθος κόσμου αναμένεται να κατακλίσει την Παύλιανη με όλα τα καταλύματα της να είναι sold-out τουλάχιστον ένα μήνα πριν τον αγώνα!

Στα αμιγώς αγωνιστικά:

Το ITI EPIC έρχεται για 7η χρονιά να αποδείξει ότι νούμερο ένα συστατικό για έναν κορυφαίο αγώνα mtb είναι η τοποθεσία διεξαγωγής του! Πέρα από την άγρια ομορφιά του βουνού που καθηλώνει τον επισκέπτη, οι οπαδοί της ορεινής ποδηλασίας θα βρουν στην Οίτη το ιδανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση ενός απαιτητικού αγώνα. Έδαφος που δίνει γρήγορη κύλιση, κλίσεις που εμπνέουν για πίεση και πραγματικά οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκείνο το διάστημα στο βουνό, πείθουν και τον ποιο απαιτητικό. Σε όλα αυτά προσθέστε πως η διαδρομή κινείται στα πιο απόκρημνα μέρη του βουνού φτάνοντας σε εγκαταλελειμμένους για δεκαετίες δασικούς δρόμους και άγνωστα μονοπάτια, άλλα καινούργια και άλλα βασισμένα σε μονοπάτια παλιότερων εποχών!

Προσθέστε μάλιστα ότι αγώνας εμφανίζεται ακόμα καλύτερος από αυτόν της προηγούμενης χρονιάς παρουσιάζοντας και τις παρακάτω αλλαγές:

- Μεγάλη και μεσαία διαδρομή δέχθηκαν αλλαγές στα πρώτα χιλιόμετρα τους, καθώς το πρώτο μονοπάτι έχει νέα και πιο ενδιαφέρουσα χάραξη! Η αλλαγή αυτή έκανε και τις δύο διαδρομές καλύτερες αλλά και λίγο πιο προσιτές! Πλέον η μεγάλη έχει μήκος 57 χιλιόμετρα και 35 η μεσαία.

- Τεράστιες αλλαγές στη μικρή διαδρομή! Που πλέον δεν είναι ξεχωριστή διαδρομή, αλλά κομμάτι των μεγαλύτερων! Καταργείτε λοιπόν η παλιά "19άρα" με μία καινούργια 20 χιλιομέτρων που είναι συντόμευση των μεγαλύτερων διαδρομών και διασχίζει πλέον δύο από τα κυρίως μονοπάτια του ITI EPIC. Πλέον δεν είναι μια απλή entry level διαδρομή, αλλά μία αυθεντική epic διαδρομή με λιγότερα χιλιόμετρα!

Το μεγαλύτερο ραντεβού της ορεινής ποδηλασίας είναι αυτήν την Κυριακή στην Παύλιανη!

Λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα, μπορείτε να βρείτε στο www.mtb.itiepic.gr.