Οι Παοκτσήδες διοργανώνουν «πολιτιστική» εκδρομή στη Λαμία!!!!!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 08:54 Οι Παοκτσήδες διοργανώνουν «πολιτιστική» εκδρομή στη Λαμία!!!!!

Η ανακοίνωση - πρόκληση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λαμία.

Καμπανάκι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, έχει σημάνει πολλές μέρες πριν από την ημερομηνία αναμέτρησης της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, ανησυχίες που επιβεβαιώθηκαν με την εκτός ελέγχου απόβαση των οπαδών του Δικεφάλου στα Γιάννενα.

Ανεξάρτητα αν επισήμως υπάρχει απαγορευτικό για τα εκτός έδρας παιχνίδια όλων των ομάδων, οι ΠΑΟΚτσήδες ετοιμάζονται να επισκεφθούν την «όμορφη και φιλόξενη Λαμία», ως … Λέσχη Φίλων πολιτισμού και λαογραφικής παράδοσης των Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης.

Η εκδρομή μπορεί να φαίνεται ότι διοργανώνεται στην πλάκα, είναι βέβαιο όμως ότι υπάρχει σχέδιο για την προσέγγιση μιας πόλης που είναι πολύ κοντά και πάνω στον διεθνή, από την άλλη όμως υπάρχει βεντέτα που έχει ανοίξει από τον αλήστου μνήμης τελικό του χάντμπολ με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Μια βεντέτα μίσους που ξεδιπλώθηκε σε όλο της το μεγαλείο στον περσινό τελικό της ντροπής στον γειτονικό Βόλο.

Η παρακάτω ανάρτηση όσο κι αν θέλει με χιουμοριστικό τρόπο να παρουσιάσει τη θέληση των οπαδών του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, δεν παύει να είναι ένα σύνθημα ικανό να πυροδοτήσει δυσάρεστες καταστάσεις.

Και δυστυχώς όσο από τα αρμόδια όργανα θα υπάρχουν ποινές χάδια, τόσο σε αθλητικό όσο και σε ποινικό επίπεδο, θα συνεχίσουν κάποιοι ολίγοι να θέτουν σε κίνδυνο περιουσίες, ζωές και φυσικά το καλό των ομάδων τους

Προσαρμοσμένη αναζήτηση