ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία 1-1: Μπορούσε ακόμη και νίκη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 20:51 ΑΕΛ - ΠΑΣ Λαμία 1-1: Μπορούσε ακόμη και νίκη

Σε ένα παιχνίδι που είχε χρώμα και ρυθμό, Λάρισα και Λαμία μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super league Σουρωτή.

Απαλλαγμένες από το άγχος οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να βγάλουν γκολ.

Καλύτερη η Λαμία στα σημεία είχε πιο κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ, κάτι που πέτυχε στο 81΄με το Νίκο Τσούκαλο. Μια χαρά ποου κράτησε μόλις τρία λεπτά, καθώς οι «Βυσσινί» βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Ντέλεσιτς.

Δεν υπήρξε πολύς κόσμος στο γήπεδο, όσοι βρέθηκαν πάντως είχαν να δώσουν χειροκρότημα στις ομάδες (και στη Λαμία), αν και αρκετοί ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της ΑΕΛ.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της Λαμίας ήταν αρκετά καλή για εκτός έδρας ματς και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ακόμη κι έτσι όμως κατάφερε να τερματίσει στην 13η θέση, αφού την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια ΑΕΚ νικούσε τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φάσεις και γκολ

3’: Πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων και του αγώνα σε προσπάθεια του Μιλοσάβλιετς, τη σέντρα του οποίου δεν πρόλαβε ο Ναζλίδης για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

11’: Απάντηση της Λαμίας με τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Πίτι, κατάφερε όμως ο Θεοδωρόπουλος να βγάλει το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο χαφ των φιλοξενούμενων.

19’: Σουτ του Αγκάνοβιτς δυνατό αλλά άστοχο.

22’: Σουτ του Μπουλούλη πέρασε κι αυτό άουτ.

26': Ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασιάδης έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να ανησυχήσει ο Θεοδωρόπουλος.

27’: Κεφαλιά του Αγκάνοβιτς από το ύψος του πέναλτι, άουτ.

45’+1: Φάουλ του Ντέλεσιτς, έδειξε να διώχνει κόρνερ ο Μελίσσας, άουτ έδειξε ο κ. Σέζος.

49’: Εκτέλεση φάουλ του Πίτι, εξαιρετική επέμβαση από τον Θεοδωρόπουλο.

51’: Σουτ του Τσούκαλου και πάλι ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει σωτήρια.

52’: Νέο σουτ από τον Πίτι άουτ.

58’: Η καλύτερη στιγμή της ΑΕΛ στο ματς από βαθιά μπαλιά του Μόρα ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από το Μελίσσα που έδιωξε σωτήρια.

78’: Σουτ του Μλαντένοβιτς και απόκρουση του Μελίσσα σε κόρνερ.

81’: Εναλλαγή της μπάλας Τσούκαλου – Ακόστα και πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ο νεαρός Σουλούκος, όμως ο Νίκος Τσούκαλος πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε το σκορ, 0-1.

84’: Ο Λεοζίνιο πάσαρε στον Ντέλετιτς και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μελίσσα, 1-1.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκούλας (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Μόρας (28’), Γιοβάνοβιτς (35’), Φατιόν (48’) - Ασίγκμπα (33’), Πριντέτα (45’), Μπουλούλης (53’)

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (67’ Σουλούκος), Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72’ Περόνε), Αγκάνοβιτς (59’ Λεοζίνιο), Ντέλετιτς.

Στον πάγκο ήταν και οι, Ζίζιτς, Μακρής, Καρατάσιος, Μπάλλας.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (λ.τρ. 41’ Πριντέτα), Ασίγκμπα, Όμο, Μπουλούλης, Ακόστα (88’ Μπούντνικ), Πίτι, Βάντερσον (46’ Τσούκαλος).

Στον πάγκο ακόμη ήταν οι, Παπαδόπουλος, Αντρόνιτς, Φράγκος, Παπαργυρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση