Nisi Πολυχώρος: Έρχεται το 1st Amstel Radler Beach Volley Super League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 16:50 Nisi Πολυχώρος: Έρχεται το 1st Amstel Radler Beach Volley Super League

Ξεκινά η AMSTEL RADLER BEACH VOLLEY SUPER LEAGUE στο Nisi Πολυχώρος στην Παραλία Ραχών για την περιφέρεια της Κεντρικής Ελλάδος.

H Beach Volley Super League, είναι ένα σιρκουί σε όλη την Ελλάδα, απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, και εκτείνεται χρονικά από τον Δεκέμβρη του 2017 έως και τον Σεπτέμβρη του 2018 στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1500 φίλοι του αθλήματος με διοργανώσεις από άκρη σε άκρη της χώρας. Κάθε περιφέρεια θα ανακηρύσσει τον δικό της νικητή και η συνάντηση για τον Πρωταθλητή SUPER LEAGUE θα γίνει σε ένα εντυπωσιακό ΤΕΛΙΚΟ τουρνουά 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο Nisi Πολυχώρος.

Το 1ο από τα 4 τουρνουά #amstelRadlerBVsuperleague ξεκινά.
#Bethere

Beach Volley Tour 2018.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ: http://nisi.com.gr/wp-cont…/uploads/…/05/Προκήρυξη-BVSL.pdf

Κατηγορίες Αγώνων
- Διπλό Ανδρών
- Διπλό Γυναικών
- Μεικτό Διπλό

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Ερασιτέχνες αθλητές Beach Volley που είναι γεννημένοι πριν από 31/12/2004. Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής: 22380 31809 & 6973310185  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Σαββατοκύριακο 9/10 Δεκεμβρίου διεξάγει, στις εγκαταστάσεις του KONAN Sand Sports, η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Beach Volley SUPER LEAGUE υπό την καθοδήγηση των εμπνευστών Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Κώστα Ταμπουρατζή. 

Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει από το Δεκέμβρη 2017 μέχρι το Φθινόπωρο του 2018 όπου θα γίνει και η τελική φάση μεταξύ των πρωταθλητών της κάθε περιφέρειας και των καλύτερων όλου του πρωταθλήματος. Δείτε αναλυτικά το πλήρες περιεχόμενο της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του ΚΟΝΑΝ ( www.Konan.SiteGR.gr ).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση