Η Peugeot στο Roland Garros 2018!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 17:04 Η Peugeot στο Roland Garros 2018!

Η Peugeot λανσάρει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του τένις!

H Peugeot από τις 27 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2018 θα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα παρασκήνια ενός από τα δημοφιλέστερα τουρνουά στον κόσμο, του Roland Garros στο Παρίσι, το οποίο υποστηρίζει εδώ και 35 συναπτά έτη.

Με τα Peugeot SUV 3008 και 5008 θα μεταφέρονται όλοι οι VIP, οι δημοσιογράφοι και φυσικά οι έντεκα διεθνούς φήμης παίκτες, ο Lucas Pouill, o GillesSimon και ο Jeremy Chardy από τη Γαλλία, ο Alexander Zverev από τη Γερμανία, ο PabloC arreno, David Ferrer και Fernando Verdasco από την Ισπανία, ο Jamie Murray από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Juan Martin del Porto, Leonardo Mayer και Diego Schwartzman για λογαριασμό της Αργεντινής.

 

 

Με το Roland Garros η Peugeot εγκαινιάζει μία διεθνή έντυπη και digital διαφημιστική καμπάνια, την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει στο www.peugeot.com. Μάλιστα, επαναλαμβάνει την εμπειρία «Ο δρόμος για το Roland Garros”, στην οποία οι παίκτες και παγκόσμιοι εκπρόσωποι του τένις, οδηγούνται με τη σειρά στο νέο PeugeotSUV5008, ενώ παράλληλα απαντούν στις ερωτήσεις της Sandy Heribert, γνωστής αθλητικογράφου.

 

 

Τέλος, το Peugeot 108 TOP θα βρίσκεται στο τουρνουά εξατομικευμένο βάσει των αναγκών του τουρνουά με κεντημένο το λογότυπο του Roland Garros στα καθίσματα. Επιπλέον, οι επισκέπτες του Roland Garros θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο Peugeot 508, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο. Συνολικά, ή όλη διοργάνωση επιφυλάσσει εντυπωσιακές εκπλήξεις και επιτυγχάνει- με τη συμβολή της Peugeot -μία σύζευξη μεταξύ του υψηλού επιπέδου αθλητισμού και της sport εκδοχής της πολυτελούς γαλλικής μάρκας.

Ζήσε κι εσύ τη μοναδική οδηγική εμπειρία των SUV Peugeot 3008 και Peugeot 5008 στην Peugeot Autokar  στη Λαμία, στο 2o χιλ ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών.

Kαλέστε στο 22310 47535 για πληροφορίες ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση