Αλλαγές στο ΔΣ του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 11:57 Αλλαγές στο ΔΣ του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013

Νέο Πρόεδρο έχει ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 2013», σύμφωνα με ανακοίνωση για τη σύνθεση του Δ. Σ. .

Αναλυτικά το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Παπαμίχος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δέσποινα Σερακέρη

ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Κόκκορης

ΜΕΛΗ: Χρήστος Μητσόπουλος

Ιωάννης Γεροθανάσης

Νικόλαος Πατατούκος

Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας Παπαμίχος Βασίλειος, παραλαμβάνει από τον απερχόμενο Πρόεδρο Μητσόπουλο Χρήστο, ο οποίος κατάφερε μέσα λίγα χρόνια να φέρει τον ΑΟΛ στο πρωτάθλημα της PRE LEAGUE και να παραδώσει έναν υγιή σύλλογο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσόπουλος παραμένει ενεργό μέλος του συλλόγου και αναλαμβάνει ως σύνδεσμος του συλλόγου με την ΕΟΠΕ και την Διαιτησία.

Στους στόχους του συλλόγου και του νέου ΔΣ τα επόμενα χρόνια, είναι να σταθεροποιηθεί η γυναικεία ομάδα στην κατηγορία της PRE LEAGUE, αλλά και να ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία την VOLLEY LEAGUE γυναικών (Α1) ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας διεκδικώντας τίτλους.

Τέλος ο σύλλογος στοχεύει και εργάζεται, μέσα από την συστηματική και στοχευμένη δουλειά των ακαδημιών του, να αναδείξει ταλαντούχες παίκτριες οι οποίες θα είναι ικανές να στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα και φυσικά στο μέλλον γιατί όχι άλλες ομάδες και τις εθνικές ομάδες.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου ασχολούνται με την οργάνωση των δομών του συλλόγου και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόσο για την στελέχωση της γυναικείας ομάδας όσο και για την οργάνωση των υποδομών του (Ακαδημίες και Αγωνιστικά τμήματα).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση