Ξανά Βάντερσον στη Λαμία – Υπέγραψε ο Επστάιν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 13:33 Ξανά Βάντερσον στη Λαμία – Υπέγραψε ο Επστάιν

Δύο ακόμη μετεγγραφές και μία ανανέωση για την ομάδα του Τεννέ…

Την συνεργασία της με τον μέχρι πρότινο αμυντικό του Πλατανιά, Βάντερσον Σκαρντοβέλι ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο 34χρονος (27/09/84), Βραζιλιάνος αμυντικός, πριν τον Πλατανιά είχε αγωνιστεί στις ομάδες, Κορίνθιανς, Ιτουάνο (δανεικός), Σάο Μπέντο (δανεικός), Κάμπο Γκράντε, Σιένα (δανεικός), Μαρτίνα (δανεικός), Τρεβίζο (δανεικός), ΠΑΣ Γιάννινα, Χαζάρ, Παουλίστα.

Έτσι μετά το διαζύγιο με τον Κόστα Βιάνα Βάντερσον οι «κυανόλευκοι» θα έχουν και πάλι Βάντερσον, αλλά για την αμυντική γραμμή. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους βασικότερους παίκτες των κρητικών με 25 συμμετοχές και μία ασίστ.

Επίσης η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ανακοίνωσε την απόκτηση και του 32χρονουΓερμανού μέσου Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός που πέρυσι αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους». Θυμίζουμε ότι έχει φορέσει στο παρελθόν επίσης τις φανέλες του Ηρακλή, του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και της Φρανκφούρτης.

Με αυτές τις δύο μετεγγραφές ο ΠΑΣ Λαμία, έφτασε τις τέσσερις, αφού προηγήθηκαν αυτές των Ελίν Δημούτσου και Βασίλη Πλιάτσικα.

Επίσης έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια του 25χρονου Νίκου Μελίσσα, που θα παίξει για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά και των «αρχιπιστών» της περσινής χρονιάς, Μαρκ Ασίγκμπα, Μάρκο Μπλάζιτς και Ανέστη Αναστασιάδη. Επίσης ανανεώθηκε η παρουσία του δεύτερου σκόρερ της ομάδας 26χρονου Νίκου Τσούκαλου, αλλά και του 25χρονου μέσου, Κωνσταντίνου Μπουλούλη - Τσαπρούνη.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση