ΠΑΣ Λαμία: Αποκαλύπτεται σήμερα στο ΔΑΚΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 08:00 ΠΑΣ Λαμία: Αποκαλύπτεται σήμερα στο ΔΑΚΛ

Την Πέμπτη στη Λαμία ο άλλοτε πρώτος σκόρερ της Super League Τζερόνιμο Μπαράλες;

Με αρκετή δόση μυστηρίου, καθώς οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο από την ΠΑΕ, ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:00’ την πρώτη επίσημη εμφάνιση μπροστά στους φίλους του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018 – 2019.

Το ραντεβού του Μπάμπη Τεννέ με τους παίκτες έχει δοθεί εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι έχουν να γίνουν πολλά ακόμη πριν το ρόστερ ετοιμαστεί για το νέο πρωτάθλημα. Δυστυχώς η ρευστότητα σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος επηρεάζει αρκετά τις ομάδες, ενώ θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ Λαμία ανήκει στις ΠΑΕ που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη.

Με αυτά τα δεδομένα οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις ήταν από μόνες τους σημαντικές καθώς με την κόντρα λίγκας – υπουργού να είναι σε οριακό σημείο, όποια πρόβλεψη για το μέλλον θα ήταν παρακινδυνευμένη.

Ο κορμός

Κοιτώντας με αισιοδοξία όμως το αθλητικό κομμάτι του πρωταθλήματος η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος πλαισιώνεται από τους Κόλτση Γιώργο (Βοηθός προπονητή), Παρούση Κωνσταντίνο (Γυμναστή) και Μουντάκη Γιώργο (Προπονητής τερματοφυλάκων), κατόρθωσε να κρατήσει ένα σημαντικό κομμάτι του βασικού κορμού.

Ειδικότερα ανανέωσαν οι Μαρκ Ασίγκμπα, Μάρκο Μπλάζιτς,  Ανέστης Αναστασιάδης, Νίκος Μελίσσας, Νίκος Τσούκαλος, Κωνσταντίνος Μπουλούλης – Τσαπρούνης και Ιορδάνης Παπαργυρίου. Συζητήσεις φέρεται να έχουν γίνει και με τον Όμο, ενώ ευχάριστη ήταν η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην πάρει στο Κίελτσε τον Βασιλαντωνόπουλο. Η περίπτωση δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο του χαρισματικού χαφ από την ΑΕΚ θα ήταν μια εξαιρετική περίπτωση για τους «κυανόλευκους».

Στις μετεγγραφές τώρα επίσημα έχουν ανακοινωθεί οι Βάντερσον Σκαρντοβέλι (αμυντικός – Πλατανιάς), Ντένις Επστάιν (μέσος – Κέρκυρα) και οι μέσοι Ελίν Δημούτσος και Βασίλης Πλιάτσικας (Πλατανιάς). Παίκτης της Λαμίας είναι επίσημα από την Τρίτη το βράδυ και ο 27χρονος Λαμιώτης μεσοεπιθετικός που έπαιζε στην Τσβόλε Θανάσης Καραγκούνης. Επίσημη πρέπει να θεωρείται και η μετεγγραφή του άλλοτε πρώτου σκόρερ της Super Legaue Τζερόνιμο Μπαράλες (28/1/87), που φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Λαμία. Έχει αγωνιστεί δύο σεζόν στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και έχει σημειώσει 25 γκολ σε 64 παιχνίδια εκ των οποίων τα 17 τη σεζόν 2014-15, όταν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Έχει παίξει επίσης στις CLUB ATLETICO HURACAN, UNION SANTE FE, CLUB ATLETICO BANFIELD και SANTAGO WANDERERS.

Για την ομάδα της Λαμίας έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα με επικρατέστερο αυτό του τερματοφύλακα Βάσο Βάσιτς.

Τα φιλικά

Στα σίγουρα και επίσημα είναι τα φιλικά προετοιμασίας ππου έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ κι έχουν ως εξής:

20/7 με ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι (Από τις 9 Ιουλίου έως και τις 21 Ιουλίου 2018 η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο AVARIS στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της).

4/8 με Λεβαδειακό στην Λιβαδειά,

8/8 με ΝΠΣ Βόλου στο ΔΑΚ Λαμίας και

12/8 με Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΑΚ Λαμίας.

Θυμηθείτε επίσης: Βοηθάμε τον ΠΑΣ Λαμία αγοράζουμε εισιτήρια διαρκείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση