Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην πρώτη του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 16:57 Ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην πρώτη του ΠΑΣ Λαμία

Ανανέωσε και ο Βασιλαντωνόπουλος…

Παρουσία 19 ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (4/7) η επίσημη πρώτη του ΠΑΣ Λαμία για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018 – 2019.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έδωσαν το μήνυμα όρεξης και αισιοδοξίας και για τη νέα περίοδο, βλέποντας και την ενθουσιώδη υποδοχή των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στη σκεπαστή του ΔΑΚ Λαμίας.

Το παρών όπως σημειώσαμε έδωσαν 19 ποδοσφαιριστές, οι «παλιοί», Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Παπαργυρίου, Άντρονικ, Μπούντνικ και Βασιλαντωνόπουλος και οι νέοι: Πλιάτσικας, Δημούτσος, Βάντερσον, Επστάιν και Καραγκούνης. Επίσης από την Κ-20 παρόντες οι Μαυράδας (τερματοφύλακας), Λαμπρόπουλος, Κωστίκας και Καραγιάννης (επιθετικοί). Ευχάριστη είδηση η ανανέωση της συνεργασίας με τη μορφή δανεισμού για άλλον έναν χρόνο του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, που ήταν ο αρχιπιστός της προηγούμενης σεζόν με εξαιρετικές μάλιστα εμφανίσεις.

Στο παραπάνω ρόστερ θα προστεθούν σίγουρα ένας τερματοφύλακας (Βάσιτς;) και ένας στόπερ, ενώ άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχουν κλείσει θέση στην «κυανόλευκη» ομάδα με πρώτο τον γνωστό επιθετικό Τζερόνιμο Μπαράλες.

Ευδιάθετος και αισιόδοξος παρουσιάστηκε και ο αρχιτέκτονας της ομάδας, υπεύθυνος για άνοδο στα σαλόνια και για την παραμονή της σε αυτά, Μπάμπης Τεννές. Ο 64χρονος τεχνικός δήλωσε ότι ξεκινούν να χτίσουν μια ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα στη Super League υπολογίζοντας στην υποστήριξη του κόσμου και στην ποιότητα αλλά και τις πρόσθετες εμπειρίες των ποδοσφαιριστών. Στο πλάι του παραμένει ο Γιώργος Κόλτσης, μαζί με τους Κωνσταντίνο Παρούση (Γυμναστής) και Γιώργο Μουντάκη (προπονητής τερματοφυλάκων).

Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι στις 9 Ιουλίου όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (θα καταλύσει στο ξενοδοχείο AVARIS). Εκεί θα παραμείνει έως και τις 21 Ιουλίου δίνοντας και ένα τουλάχιστον φιλικό αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/7).

Πρώτο φιλικό μετά τη βασική προετοιμασία θα δοθεί στη Λιβαδειά με το Λεβαδειακό (4/8), ενώ στις 8 Αυγούστου θα υποδεχθεί στο ΔΑΚΛ το νεοφώτιστο στη Football League ΝΠΣ Βόλου.

 

 

Θυμηθείτε επίσης: Βοηθάμε τον ΠΑΣ Λαμία αγοράζουμε εισιτήρια διαρκείας (ΒΙΝΤΕΟ)