ΕΧΟΣ Αμφίκλειας: Θερινές πεζοπορίες κι απολογισμός χειμερινής σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 17:59 ΕΧΟΣ Αμφίκλειας: Θερινές πεζοπορίες κι απολογισμός χειμερινής σεζόν

Τον απολογισμό του για τη χειμερινή σεζόν που έκλεισε, αλλά και για τις θερινές πεζοπορίες που έρχονται, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΧΟΣ Αμφίκλειας.

Όπως αναφέρει τα τμήματα αλπικού σκι έκλεισαν άλλη μια χρονιά με επιτυχία αλλά κυρίως με ασφάλεια!

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Αλπικό σκι. Φέτος ήταν Μια σεζόν με πολλά χιονιά (την χαρά μας) αλλά δυστυχώς με πολλά Σαββατοκύριακα κλειστό το χιονοδρομικό λόγο ισχυρών ανέμων. Έτσι αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές αλλαγες στο προγραμμα μας και καποιες φορες διπλες μεταβασεις για να μπορεσουμε να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερες προπονησεις.

Η φετινη προπονητικη σεζον ηταν πιο αρτια με πολλα νεα παιδια στο φυτωριο μας και πιο πολλους προπονητες στην ομαδα μας. Καταφεραμε να εχουμε καλυτερη κατανομη στα τμηματα βαση ηλικιας και του επιπεδου κάθε παιδιου.  Δωσαμε εμφαση στην ασφαλεια,  την ομαδικοτητα,  την εκμαθηση νεων συγχρονων τεχνικων.

Βασικος μας στοχος είναι να αγαπησουν τα παιδια το βουνο και τις δρασεις του.

Fis snowkids. Για δευτερη συνεχή χρονιά αναλάβαμε το πρόγραμμα της Παγκόσμιας ομοσπονδιας σκι.  Από ολη την Στερεα Ελλάδα περίπου 1000 παιδιά, ανέβηκαν στο χιονοδρομικό, φόρεσαν σκι, έκαναν μάθημα και αξιολογηθήκαν από ειδικευμένους προπονητές, παίρνοντας το διαβατήριο τους στην χιονοδρομία.  Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μια από τις μεγαλύτερες δράσεις που γίνονται στην Ελλάδα για παιδιά έγινε με έδρα την Αμφίκλεια και οργανωτή σύλλογο τον ΕΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία την ελληνική ομοσπονδία χιονοδρομίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, την Διεύθυνση του χιονοδρομικού και την Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που μας βοήθησαν και παρείχαν ειδική εκπτωτική πολιτική ώστε να μπορέσει αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα και να είναι χαμηλό το κόστος για τα παιδιά που συμμετείχαν».

Θερινές Πεζοπορίες

Αφήνοντας πίσω το χειμώνα και τις δραστηριότητές του, μπροστά είναι το καλοκαίρι με τις θερινές πεζοπορίες από τον ΕΧΟΣ Αμφίκλειας.

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να τις ακολουθήσουν άτομα διαφόρων ηλικιών και με διαφορετικούς συντελεστές δυσκολίας από πολύ εύκολες μέχρι ελαφρά δύσκολες.

«Σκοπός μας είναι να μπορέσουν όσοι περισσότεροι συμπολίτες μας ή επισκέπτες του τόπου μας να απολαύουν μια διαδρομή στο βουνό μονοί τους ή μαζί με την οικογένεια τους. Βασικός άξονας είναι η ασφάλεια,  η ομαδικότητα,  η εμπειρία ώστε να θέλει κάποιος να ακολουθήσει στην συνέχεια και άλλες διαδρομές», αναφέρει ο ΕΧΟΣ και παρουσιάζει το πρόγραμμά του:

22/7/18 Αγιαρσαλη Βέλιτσας –Άγιος Νικόλας (φωτογραφία),  πρωινή διαδρομή,  βαθμός δυσκολίας μέτριος

5/8/18 Μπαρουτοσπηλιά , πρωινή διαδρομή,  βαθμός δυσκολίας Εύκολος –μέτριος

26/8 Λιάκουρα Αυγουστιάτικη Πανσέληνο,  Απογευματινή διαδρομή,  Βαθμός δυσκολίας μέτριος - δύσκολος

23/9 Αγιαρσαλη με Θεια Λειτουργία, πρωινή Διαδρομή,  βαθμός δυσκολίας μέτριος – δύσκολος (η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει βάσει της διαθεσιμότητας του Ιερέα που θα τελέσει την Λειτουργιά).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση