Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αήττητοι μαχητές για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο! Ποιοι Λαμιώτες είναι?

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 07:47 Αήττητοι μαχητές για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο! Ποιοι Λαμιώτες είναι?

Φτάνοντας στα τέλη Ιουλίου και κλείνοντας η αγωνιστική περίοδος 2017-2018, τρεις Λαμιώτες αθλητές των πολεμικών τεχνών είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται και να φτάνουν στο μεγαλύτερο στόχο, δηλαδή να μην ηττηθούν ούτε σε ένα αγώνα στην Ελλάδα.

Αυτοί είναι:

Ο Αλέξανδρος Μουμτζής στις Mixed Martial Arts (MMA), που παραμένει αήττητος από το καλοκαίρι του 2016.

Έχει record 6 νίκες και 1 ήττα, ενώ έχει 4 συνεχόμενους αγώνες αήττητος.

Με σημαντικότερη διάκριση την κατάκτηση της ζώνης στα 66 κιλά, της Πανελλήνιας ομοσπονδίας ΜΜΑ του Δημήτρη Δημητρίου, το Μάιο του 2018.

Η Χριστίνα Τσαντήλα στο Brazilian Jiu-Jitsu, η οποία με συμμετοχή 2 φορές στην επαγγελματική διοργάνωση Submissionism των Γ. Πολατίδη & Π. Καρμίρη, Πανελλήνια πρωταθλήματα BJJ & Ne-Waza Ju-Jitsu, συν 4 κύπελλα όπως το All Stars Cup, κέρδισε όλους του αγώνες της στην Ελληνική επικράτεια και όλα τα τουρνουά που έγιναν στην Ελλάδα κατακτώντας την 1η θέση σε όλα.

Ο Κωνσταντίνος Ντελής στο Kick-Boxing, που παραμένει αήττητος από το Σεπτέμβριο του 2016.

Κατέκτησε 4 νίκες σε επαγγελματικούς αγώνες, την 1η πανελλήνια θέση με όρους Κ-1, με σημαντικότερη κατάκτηση την ζώνη της World Kick-boxing Federation στην διοργάνωση του κ. Πέργιαλη.

Το μέλλον φαντάζει ανθηρό για τους Λαμιώτες μαχητές, με υψηλότερους στόχους την επόμενη χρονιά για τους ίδιους και την ομάδα τους BLACK BELT ACADEMY/Draculino.

Τέλος να σημειωθεί ότι και οι τρεις έχουν εισαχθεί ή έχουν δικαίωμα εισαγωγής άνευ Πανελληνίων εξετάσεων στα Πανεπιστήμια της χώρας λόγω διεθνών διακρίσεων στο Ne-Waza Ju-Jitsu.