ΕΠΣΦ: Με το ζόρι 11 ομάδες για την Α’ Κατηγορία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 15:21 ΕΠΣΦ: Με το ζόρι 11 ομάδες για την Α’ Κατηγορία

Ποιες ομάδες δε δήλωσαν καθόλου συμμετοχή…

Οι αριθμοί λένε ότι ποδοσφαιρικά, διανύουμε την πιο δύσκολη μνημονιακή περίοδο, κρίνοντας από την μικρή συμμετοχή των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα, βλέποντας ακόμη και μεγάλους συλλόγους του πρόσφατου παρλεθόντος να μην δηλώνουν καν συμμετοχή!

Το πρωί του Σαββάτου η διοργανώτρια ΕΠΣΦ έδωσε τον κατάλογο με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή με την σημείωση ότι στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα αποφασίσει για την συμπλήρωση των ομάδων της Α’ Κατηγορίας και τον καταρτισμό των ομίλων της Β’ Κατηγορίας «σύμφωνα με τον ΚΑΠ και την Προκήρυξη».

Αναλυτικά για την Α’ Κατηγορία έχουν δηλώσει συμμετοχή:

Οπούντιος Μαρτίνου (υποβιβάσθηκε από τη Γ’ Εθνική)

Μαλεσίνα

Αταλάντη

Δάφνη Λιβανατών

Νέο Κρίκελλο

Προοδευτική Λάρυμνας

Άρης Αγ. Κων/νου

Κηφισσός Κ. Τιθορέας (έμειναν από την περσινή Α’)

Ελατειακός

Νίκη Αγ. Παρασκευής

Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας (πρωταθλητές των τριών ομίλων της Β’)

ΣΥΝΟΛΟ Ομάδων: 11

Από τις ομάδες που έμειναν την περασμένη σεζόν στην Α’ Κατηγορία, δήλωσαν συμμετοχή στην Β’, Καλαπόδι, Ευρυτανικός, Αστέρας Αγ. Σεραφείμ και Όμβρος Ομβριακής. Η Δόξα Μοσχοχωρίου δε δήλωσε πουθενά συμμετοχή.

Οι ομάδες που υποβιβάσθηκαν, Αστέρας Σταυρού και Καμένα Βούρλα, δήλωσαν κανονικά συμμετοχή στη Β’ όπως κι άλλες 28 ομάδες με τη μία μάλιστα (ΑΟ Γαρδικίου) να είναι υπό ίδρυση. Δεν υπάρχει πουθενά και ο Ολυμπιακός Λαμίας που πριν από δύο σεζόν διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, εκτός από τις ομάδες της Α’ που συμμετέχουν υποχρεωτικά, τη Στυλίδα που είναι από τη Γ’ Εθνική, το παρόν θα δώσουν και τα σωματεία: ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ  -  ΔΟΞΑ  ΖΗΛΕΥΤΟΥ  -   ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ  -  ΚΑΜ.  ΒΟΥΡΛΑ  -  ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΔΟΜΟΚΟΥ  -  ΔΙΒΡΗ  -  ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΑΓ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ  -  ΡΕΓΓΙΝΙ  -  ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  -  ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ  -  ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ  -  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΓΙΑΝΝΤΣΟΥΣ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση